330 millió forintot vesznek el Orbánék a II. kerülettől

330 millió forintot vesznek el Orbánék a II. kerülettől

Az ellenzéki polgármesterek pártállástól függetlenül közösen tiltakoznak a kormány megszorítása ellen. Gulyás Gergely szombati bejelentése értelmében, kerületünktől 220 millió forintot vesznek el Orbán Viktorék.

A szombati Kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely, Orbán Viktor szócsöve, hogy a közös teherviselés miatt a pártoktól, a bankoktól, a multiktól és az önkormányzatoktól is hatalmas összegeket szednek be. Azoktól az önkormányzatoktól, akikre eddig is óriási terhet rakott a koronavírus-járvány. A védekezéshez semmilyen segítséget nem kaptak az önkormányzatok, most pedig még pénzt is elvesznek tőlük.

A gépjármúadókat veszik ki az önkormányzatok kasszáiból, ez kerületünk esetében 220 millió forintot jelent. Orbán Viktorék már nem csinálnak titkot abból, hogy szeretnék teljesen ellehetetleníteni az önkormányzatokat.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

20000 forintot vesz el Orbán minden budapestitől

A kormánypártok olyan költségvetést fogadtak el, ami bevezeti a Budapest-adót, minden egyes budapestitől elvesz évente 20 ezer forintot. Súlyos sarccal sújtották az önkormányzatokat - írja oldalán Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.07.03

Rabszolgák leszünk: heti 7 nap munka, havi 1 szabadnap

A vészhelyzet lejárta után is marad a rabszolgatörvény, továbbfejlesztett verzióban. A Fidesz látástól jövő Mikulásig dolgoztatná a magyarokat.